Draaien

Dannenberg Machinebouw is expert in het draaien van metaal en levert hoogstaande kwaliteitsproducten in de door u gewenste levertijd. Zowel draaien van enkel stuks/kleine aantallen als de revisie van onderdelen. De draaibank kan 500 mm in diameter draaien en een lengte bewerken van 1500 mm.

Frezen

Frezen van metaal is nog een service die Dannenberg Machinebouw biedt. Zowel frezen van enkel stuks/kleine aantallen als de revisie van onderdelen. Gefreesd kunnen de afmetingen 1000 x 500 mm.

Knipbank

Op de knipbank worden afmetingen van 200 x 4 mm geknipt.

Lassen

Dannenberg Machinebouw heeft ruime ervaring op het gebied van lasmethoden en verzorgt hoogwaardig laswerk middels TIG en MIG lassen en (gecertificeerd) laswerk met elektrode. Materialen die verwerkt worden zijn onder andere aluminium, RVS, staal en gietijzer.

TIG
Dannenberg Machinebouw is expert in het TIG lassen, dat met name toegepast wordt bij hooggelegeerd staal en aluminium.

MIG
Bij Dannenberg Machinebouw kunt u ook terecht voor het veelzijdige en snelle MIG lassen, dat toegepast kan worden bij het verwerken van uiteenlopende metalen, van aluminium tot ijzer en RVS.

Elektrode
Wij bieden door gebruik te maken van verschillende soorten laselektroden een passende oplossing voor elk type laswerk en maakt daarbij gebruik van verschillende soorten laselektroden die elk hun specifieke eigenschappen hebben.

Assemblage

Als leverancier hebt u tijdelijk meer mensen nodig om de door uw klant bestelde machines in elkaar te zetten? U denkt de met uw klant afgesproken afleveringsdatum niet te halen? Schakel tijdig Dannenberg Machinebouw in en besteed (een deel van) de machinebouw uit. In de werkplaats van Dannenberg Machinebouw worden de machines vakkundig opgebouwd, tot en met de testfase.

Onderhoud

Dannenberg Machinebouw verzorgt het onderhoud op locatie of in de werkplaats en stelt desgewenst een praktisch onderhoudsplan op.