Over ons

Dannenberg Machinebouw, uw partner in techniek

Dannenberg Machinebouw zorgt ervoor dat uw machines, installaties en processen optimaal functioneren. Wij zijn hiermee uw betrouwbare partner in techniek. Zodat u zich volledig op uw business en productontwikkeling kunt focussen.

Wij integreren besturing, elektrotechniek en werktuigbouwkunde tot oplossingen waarmee u continue waarde voor uw afnemers creeert.

Kwaliteit en innovatie uit eigen werkplaats

Contact ons

Partner in techniek

Wij kunnen u op technisch gebied volledig ontzorgen; van ontwerp tot en met onderhoud: Dannenberg Machinebouw is graag uw partner in techniek.

Proactief

Hoe eerder wij met uw vraagstuk mogen meedenken, hoe groter onze toegevoegde waarde. Wij werken niet alleen met techniek, maar denken ook in techniek. En dat laatste doen we graag zo proactief mogelijk.

Innovatief

Met onze innovatieve maatwerk oplossingen bedienen we wereldwijd de volle breedte van de maakindustrie. We ontleden uw vraagstuk tot op het bot. Onze oplossing wordt daar alleen maar beter van.

Begeleiding

Onze mensen kunnen uitstekend zelfstandig en in teamverband functioneren. Wij begeleiden wereldwijd machinebouwprojecten in verschillende sectoren. Wij denken en werken proactief.

Vakwerk is maatwerk en mensenwerk

Contact ons

Kwaliteit en innovatie uit eigen onze werkplaats

Onze moderne en goed uitgeruste werkplaats beschikt over alle faciliteiten die we voor onze innovatieve oplossingen nodig hebben.

In dit technische hart van ons bedrijf ontwikkelen wij machines en machine-onderdelen op maat. Onze vakspecialisten maken hier de hoogwaardige toepassingen waarmee wij uw machinepark in topconditie houden.